Blogerka Radka

Ahojte, ja som Radka.

Večne motivovaný a nabudený obdivovateľ prírody. Milujem hory, nebudem klamať, najmä naše Tatry a som vždy pripravená loziť po nich z každej strany všetkými možnými spôsobmi. Som lovec výhľadov, milovník športu a nepoznaných krás nášho nádherného Slovenska. Chronický „plánovač“, ktorý sa snaží využiť každú voľnú chvíľku na pohyb a pobyt na čerstvom vzduchu. Nie však sama. Všetky prírodné krásy mi najviac chutia v spoločnosti veselých a milých ľudí, ktorí so mnou neúnavne šliapu do kopcov i pedálov, dávajú zelenú všetkým mojim nápadom, sú inšpiratívni a je s nimi vždy dobrá nálada.

Na druhej strane si neviem predstaviť život bez kultúry. Divadlo je môj druhý domov a deň bez príjemnej hudby by bol trápením. Voňavá káva v nádhernom prostredí alebo šmakocinky, ktoré dostanete len na jednom konkrétnom mieste, my tiež nie sú cudzie

A z tohto pestrého spektra mojich záujmov a vášní sa budem snažiť priniesť čo najviac aj vám. Budem vám dávať tipy, odporúčania, lákať vás fotkami a často presviedčať svojim nadšením. Verím, že vás to občas zláka, inšpiruje, no hlavne, že vám to bude robiť rovnakú radosť ako mne.